Faliújság
Istentisztelet: vasárnap 10.00 óra          Imaórák: vasárnap 9.15 és csütörtök 19.00 óra
2051 Biatorbágy, Lomb utca 2.

Faliújság

Ezen az oldalon olyan emberek polgári foglalkozásait mutatjuk be, akik a gyülekezet tagjai, vagy jó barátai. Az ő munkájukat, szívügyüket vagy éppen szakmájukat hirdeti ez a faliújság. Keressék őket bizalommal, JÓ SZÍVVEL AJÁNLJUK!

 

Lanner KvartettLanner Kvartett

Kostyál Péter és zenész barátai/kollégái a Budapesti Fesztiválzenekarból új, nonprofit kulturális kezdeményezése a "Zenés Vendégség", mellyel egy 200 éves tradíciót, a házi-muzsikálást elevenítik fel. Rendezvényeiken ugyanolyan fontos a közvetlen légkör, az interaktivitás a közönséggel és a gasztronómiai vendéglátás, mint az igényes muzsika. 

 

Kostyál ErikaKostyál Erika - nemezművész 

"Minden, ami nemez" - így szól a szlogen, és így is van. Erika saját alkotóműhelyében - Budapesten a Gyapjas Műhelyben - nem csak (iparművészeti lektorátus által zsűriziett) nemeztárgyak, ékszerek készülnek, hanem a nemezeléshez szükséges alapanyagok forgalmazása, és aktív nemezes klubélet is folyik. Kicsik és nagyok, kezdők és haladók vesznek részt a rendszeresen induló tanfolyamokon, ahol bárki számára elsajátítható a nemezelés tudománya.

 

 

azennaptaram.huBernhardt Pál - egyedi naptár készítés

A www.azennaptaram.hu oldal segítségével Ön személyes, egyedi naptárakat készítethet karácsonyra, születésnapra, névnapra, ballagásra, Valentin-napra, esküvőkre vagy csak úgy…
A naptárminták egyedi külsővel rendelkeznek, minden korosztály megtalálja a saját maga elképzelését. Csapatunk folyamatosan igyekszik minden igényt kielégíteni, hogy minél magasabb minőséget tudjunk prezentálni..

 

 

andrasBanduk, ha zene kell

Bolyki András -zenész (Bolyki Brothers, Esterházy Ensemble, Savaria Barokk Zenekar, stb.) honlapja. A budapesti Liszt Ferenc Zeneakadémián végzett előadóművész ezeken az oldalakon mutatja be tevékenységét. Az weboldalon néhány zene, szöveg és kotta is található az utóbbi idők alkotói terméséből. Zeneszerző, szövegíró, kottakészítő és hangszerelő szolgáltatásai mindenkinek szólnak, akinek szüksége van versmegzenésítésre, hangszeres kíséret elkészítésére, vagy egyszerűen csak egyedi zenére vágyik. Zenei kiadványok korrektúrázása, véleményezés, tanácsadás. Felnőtt zeneelmélet, és hangszeres oktatás.