Május
Istentisztelet: vasárnap 10.00 óra          Imaórák: vasárnap 9.15 és csütörtök 19.00 óra
2051 Biatorbágy, Lomb utca 2.

Május

Májusban egy igen érdekes programot ajánlunk a gyülekezetünknek.

A gyülekezeti alkalmakon való megjelenés sok esetben azt is jelenti, hogy csak itt találkozunk egymással.
Több vidéki :-) család jár a Biatorbágyi Keresztyén Testvér Gyülekezetbe, akikkel már csak a távolság miatt is nehezebb a napi kapcsolattartás.
De a hétköznapjainkat, a lakóhelyünket, a munkánkat, a hobbijainkat, a közvetlen tárgyi és egyéb környezetünket a helyben lakók sem láttatjuk egymással, így kissé egyoldalúan ismerjük egymást.
A látogatás örömteli kötelességünk, a vendéglátás/vendégszeretet pedig az Ige kifejezett kérése a testvéri szeretet gyakorlásáért.
Májusban tehát meglátogatjuk egymást, kicsit bepillantást engedve a privát szféránkba is.

De, hogy ne legyen túl síma az ügy, mindenkinek a nevét (az egyedülállókat és a családokat külön) beletettük egy 'kalapba', és aki akart, az húzott egy, vagy több olyan testvért/családot, akit megvendégel majd. Így nem válogathattuk ki a nekünk kedves barátokat, és garantálva volt, hogy mindenkire sor kerüljön.
A népes gyülekezet május negyedikén minden cédulát kihúzott!!! Ez azt jelenti, hogy mindenkinek lesz egy, vagy több alkalma vendégségbe menni, vendéget fogadni.

Most a vendégeskedések megszervezése, és lebonyolítása következik, és ha belegondolunk, hogy hány cédula kelt el, kiszámolható, hogy nagyon sok alkalom lesz a beszélgetésekre és vadonat új kapcsolatok kialakulására!